Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

nedelja, 13. november 2011

Urban Roof skejt sešn (Ljubljana, 12. 11. 2011)

Urban Roof, ki deluje že drugo leto, je za uvod v zimsko sezono skejtanja pod streho pripravil skejt sešn - obiskovalci so sami izglasovali dve vrsti tekmovanj in izbrali game of SKATE ter najvišji ollie. Tisti, ki pa jih tekmovanji nista zanimali, pa so lahko ta dan zastonj furali v Urban Roofu.
Ker se je sešna udeležila predvsem mladina, ki tudi sicer precej pogosto obisuje center, je bilo tudi zanimanja za game of SKATE ogromno (okoli 30 tekmovalcev). Ker časa ni bilo na pretek, se je v kasnejših rundah igralo na črke SK8, v finale pa sta prišla Matjaž Stupar in Tim Turšič. Igre so bile nabite z adrenalinom, a ne zaradi vratolomnih hitrosti, ampak zaradi resnosti navijačev - game of SKATE je med mladino zelo resna stvar. Občinstvo je ob finalu verjetno zgubilo glasilke in živce, na koncu pa je slavil Turšič.





Sledilo je tekmovanje za najvišji ollie iz benka - tekmovalcev je bilo zopet veliko, med njimi tudi dva starejša. Mladina je pokazala, da znajo lepo nabiti iz benka, saj jih je večino odpadla nekje pri 90 cm. Na koncu je nekje pri 130 cm slavil Robert Kos, ki je tudi sicer v celem sešnu pokazal največ impresivnih trikov.



Najboljši so potem pobrali še nekaj praktičnih nagrad, drugi pa so nadaljevali s furanjem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar