Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

četrtek, 26. april 2012

Make It Count (Ljubljana, 22. 4. 2012)


Primož Pintarič, lipslide
V nedeljo zvečer se je v Urban Roofu, kamor nas je zopet pregnalo deževno vreme, na prvem kontestu po zimskem spanju Make It Count (pod sponzorstvom Madnessa) zbralo ogromno ljudi. Tako kot gledalcev, je bilo veliko tudi (prijavljenih) skejterjev (iz Nove Gorice, Maribora, Lucije itd.).

Samo tekmovanje je bilo razdeljeno v tri starostne skupine (do 13 let, 14-16 in 17 let in več), furalo se je v jam formatu po 4 štiri skejterje. Zaradi ogromnega števila prijav je vsaka skupina dobila po en 5 minutni run, potem pa so bili razglašeni zmagovalci po posameznih kategorijah.

Hkrati so trije nagrajeni do 13 let potem odfurali še en finali run, za potovanje v Berlin pa se je v finalu pomerilo 6 najboljših od 14 let naprej. Med "stare znance" finalov sta se prebila tudi Andraž Bernik, ki fural lepe linije trikov (žal ni odpeljal nekaj zelo tehničnih trikov na manjšem kvoterju), in pa Robert Kos, ki je končno dobil priložnost pokazati res impresivno število trikov na vseh največjih objektih v parku. Zgodba zase je tudi Uroš Kovač, ki je večino kontesta prefural z nekaj prelomljenimi plastni na deku.

V finalu je padlo ogromno trikov (vseh v jam formatu žal ne moreš ujeti s kamero), na koncu pa je slavil Tomaž Šantl.

Razpored v videu: do 13 let (0:22), 0d 14 do 16 let (1:52), od 17 let naprej (2:05), finale mlajši (10:47) in finale starejši (11:53).

Ni komentarjev:

Objavite komentar