Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

sreda, 18. julij 2012

Vižde game of SKATE in best trick (Žalec, 14. 7. 2012)

V soboto, 14. julija, nas je v Žalcu po več dneh deževja pričakalo delno oblačno nebo, ki je brez dežja zdržalo do konca kontesta (vmes je še pripekalo sonce). Skejterjev je bilo precej (tudi iz Ljubljane, Slovenj Gradca, Kisovca, Maribora itd.), zato je bil game of SKATE razdeljen na mlajše od 16 let in starejše.


V mlajši skupini ni bilo preveč tekmovalcev, zato je finale prišel hitro na vrsto - zmagal pa je Primož Pintarič. V starejši kategoriji je bilo dosti več prijavljenih, zato je bilo mogoče videti več zanimivih dvobojev. Na koncu je seveda slavil Fogy, ki je v finalu premagal Matica Mačkovška in Vid Anthony Gwashavanhuja.

Večina tekmovalcev iz game of SKATE je po krajšem premoru furala tudi best trick kontest v novem skejtparku (nov kvoter in piramida sta delo ekipe Urban Roof, lokalci pa so sami naredili še benk). Kontest (ki se je fural v jam formatu) pa dejansko ni bil čistokrvni best trick kontest - best trick se je štel šele v finalih.

Vseeno je padlo kar nekaj dobrih trikov, vendar pa je po polfinalih v finalih vsem po vrsti zmanjkovalo energije - vsem, razen Pikiju, ki je v finalu (starejših) odfural vse prejšnje trike in še dosti težjih ter je zasluženo zmagal, medtem ko je med mlajšimi bil najbolši Tim Turšič.

Na koncu so organizatorji  iz društva Vižde najboljšim razdelili nagrade, ki so jih priskrbeli Ghetto Skate Shop, Factory Store, Red Bull in pa Monster Energy.





Ni komentarjev:

Objavite komentar